Lördag
15
September 2018
Falkhallen Falkenberg

Falkenbergs Öl & Whiskymässa - Falkenbergs Dryckesfestival

För 6:e året i rad arrangeras Falkenbergs Öl- & Whiskymässa. En mässa med många intressanta utställare, provningsledare, föreläsare samt underbara drycker. De ca 45 utställarna står bakom en mängd förstklassiga produkter och deras personal är på plats för att svara på alla era frågor och servera er njutning och kunskap i en trevlig miljö.
På mässan säljs det dryckeskuponger i olika valörer som man betalar med i de olika utställarnas montrar för provsmak. Mat och delikatesser går även att betala med kort/kontant. Det finns Öl, Whisky, Vin, Rom, Gin, Destillat, Choklad, Delikatesser, mm
I entréavgiften ingår två provningsglas, ett för öl och ett för whisky. Restaurang med tillagad mat samt dryckesförsäljning finns.
Öppettider lördag 15 september: kl. 14.00 - 21.00.
Åldersgräns 18 år.
Mer info på www.olowhisky.se

Biljetter & tider

Lördag 15 September 2018 14:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Falkhallen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget.  Falkenbergs Öl & Whiskymässa - Falkenbergs Dryckesfestival, Falkhallen

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti