Fredag
9
November 2018
Tryckhallen i Hwitans Trädgård Falkenberg

Trampled by Turtles

Äntligen kan Rootsy presentera Trampled by Turtles, ett av världens mest inflytelserika bluegrassband. Med sju studioalbum (och ett liveinspelat) i kappsäcken kommer de nu till Skandinavien i november.
Det finns få band som är så högt hållna av sina samtida som just Trampled by Turtles och såklart finns det mängder av anledningar till det. Men den omisskännliga spelglädjen och fingertoppskänslan är nog de starkaste skälen.
David Simonett, leadsång, gitarr och munspel, omges av musiker som tillsammans gör bandets distinkta sound tajt som en hästsadel en riktigt varm sommardag i Minnesota. För det är där de kommer ifrån, Duluth, Minnesota. Ni vet där uppe i Fargo-trakterna, för er som har era film och tv-referenser nära hjärtat.
Tim Saxhaug spelar bas , Dave Carroll hanterar banjon, Erik Berry mandolinen och Ryan Young spelar fela med den äran. Det finns inte en amerikansk musikfestival som bandet inte spelat på, alla vill ha dem. De har varit med på Letterman. Deras mycket finstämda variant av bluegrass funkar för de flesta. Inte märkligt alls då de har element av andra americana-genrer i både melodier och harmonier.
Praktisk info:
Ingång till Tryckhallen via Ågatan. Medlemskort kan köpas via www.granstigen.se, kostar 150:-/år och då får man köpa biljetter till medlemspris.
Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Biljetter & tider

Fredag 9 November 2018 21:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Tryckhallen i Hwitans Trädgård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Trampled by Turtles, Tryckhallen i Hwitans Trädgård

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober