Söndag
30
September 2018
Falkhallen Falkenberg

BAMSE PÅ TURNÉ - Sång - & Dansföreställning

Nu åker Bamse och hans vänner på turné med en ny bubblande barnföreställning. Det kommer bli omöjligt att sitta still! I föreställningen får vi träffa häxans dotter Lova som tillsammans med Bamse och hans vänner låter oss dansa och sjunga tillsammans till kända barnsånger. Föreställningen passar liten som stor med sing-a-long sinnet redo! Visste ni förresten att Lille Skutt tycker om att göra vågen och att Farmors favoritsång är Macarena? Efter föreställningen är det Meet n’ Greet med karaktärerna, kanske vill ni passa på att få en bild eller två tillsammans? Arrangör är Karlas.se i samarbete med Ica Kvantum Falkenberg.
Tider:
Insläppstid: Kl. 13:00
Spellängd: 1 timme.
Rullstols & ledsagarbiljetter:
Bokas via Ticketmaster Contact Center på: 077-170 70 70 eller valfritt Ticketmaster biljettombud. Ledsagare går in gratis med egen biljett.
Läs mer på: www.bamselive.se

Biljetter & tider

Söndag 30 September 2018 14:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Falkhallen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. BAMSE PÅ TURNÉ - Sång - & Dansföreställning, Falkhallen

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti