Onsdag
28
November 2018
Falkenbergs Kyrka Falkenberg

I Vintertid - en stämningsfull konsert

Medverkande solister: Emmi Christensson, Christian Svarfvar och Anders Berglund.
Emmi Christensson, sopranen från Vessigebro, som med sin röst förtrollat publiken i musikaler såsom Sound of Music, West Side Story, Les Miserables och framför allt som Christine i Fantomen på Operan. En roll hon gjorde två år på West End i London och ett år på Cirkus i Stockholm. Emmi har även gjort rösten till Belle i den nya filmatiseringen av "Beauty and the beast" och i år så deltog hon i Melodifestivalen med låten Icarus.
Christian Svarfvar, en av Sveriges och kanske Europas främsta violinister. Med examen från Kungl. Musikhögskolan och Juilliard School of Music i New York skördar han framgångar vart han än kommer.
Nu senast i en inspelning med London Philharmonic Orchestra där han bland annat framför Bruchs violinkonsert.
Anders Berglund, pianist, en av Sveriges ledande musikprofiler under närmare 50 år. Anders har under många år haft ett otal uppdrag inom svenskt musikliv. Han har dirigerat så gott som alla svenska symfoniorkestrar och inte minst som dirigent för Melodifestvalen under många år, medverkat i ”Så ska det låta” i över hundras program samt en av initiativtagarna till ”Svenska Stjärnor”, en konsertserie i Berwaldhallen tillsammans med Sveriges Radios Symfoniorkester där han varit med och producera
Praktisk info:
Numrerade bänkrader - sedan valfri placering på raden.
Insläpp från kl. 18.15
Konsertstart: kl. 19.00
Längd: ca 1,5 h
Ingen paus
Ledsagare betalar för sin plats
Arrangör: Lions Club Falkenberg

Biljetter & tider

Onsdag 28 November 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

39 st

har besökt evenemanget på Falkenberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Falkenbergs Kyrka). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. I Vintertid - en stämningsfull konsert, Falkenbergs Kyrka

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober