• Evenemang idag
Lördag
6
April 2019
Tryckhallen i Hwitans Trädgård Falkenberg

Första femman & The Hints

Kvällen kommer att bjuda på en konsert av Första femman med The Hints som förband. Båda banden spelar egenkomponerad musik i pop/rock-genren. Första femman spelar genomgående med texter på svenska medan The Hints framför sitt material på engelska.
Första femman är en nykomponerad grupp bestående av Lars Leijström (sång, gitarr), Bengt Karlsson (trummor), Hans Smeringe (bas), Amanda Smeringe (sång), Kenneth Jönsson (gitarr, sång) och David Arvidsson (klaviatur, sång), samtliga från Falkenberg.
De kommer att göra denna enda unika spelning den 6:e april till förmån för Cancerfonden. Låtarna som spelas är skrivna av Lars Leijström och arrangerade av Första femman.
För att hitta någon jämförelse och veta ungefär hur konserten kommer att låta så ligger sångerna relativt nära Lars Winnerbäck, fast utan hans politiska underton.
Alla texter är skrivna på svenska och utvalda från en diger lista med låtar som Lars Leijström har samlat på sig genom åren. Han började att komponera och skriva sånger i samband med att han flyttade från Dalarna till Halmstad i början av 80-talet. Till Halmstad flyttade han för att spela ishockey. Därav namnet Första femman.
The Hints kommer att starta kvällen. Ett mycket talangfullt band från Falkenberg. De kommer att göra en fantastiskt ”unplugged” spelning med egenkomponerad musik på engelska. The Hints träffades på Falkenbergs gymnasieskolas estetiska program med musik som inriktning.
Praktisk info:
Tryckhallen i Hwitans trädgård. Ingång via Ågatan.
Konserten startar kl. 20.00
Insläpp från kl. 19.30
Evenemangets längd: ca 1,5 h + 30 min förband
Åldersgräns: 15 år
Servering finns, man får ej ta med egen mat/dryck.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Mer nöjen på Tryckhallen i Hwitans Trädgård
Torsdag 12 December 2019
I siffror

150 st

har besökt evenemanget på Falkenberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Tryckhallen i Hwitans Trädgård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Första femman & The Hints, Tryckhallen i Hwitans Trädgård

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj