• Evenemang idag
Lördag
10
Augusti 2019
Stortorget Falkenberg

Falkenbergs Stadsfest

Nu får Falkenberg äntligen sin egen stadsfest. Som en härlig avslutning på sommarveckorna så intas Stortorget av två scener där 7 band spelar under kvällen vid olika tidpunkter samt stand-up av konferencieren Tobias Persson. Det blir mat och dryck och massor av musik för alla åldrar. Festivalområdet öppnar kl. 17.00.
* Plura med band
Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i rockbandet Eldkvarn. Med ikoniska låtar som “Fulla för kärlekens skull”, “Pojkar pojkar pojkar” och “Kärlekens tunga” har rockpoeten från Norrköping en given plats i den svenska musikhistorien. I Falkenberg uppträder han med fullt band och låtarna ni alla känner igen och vill höra.
* Emil Assergård
Mats Emil Assergård, född 23 maj 1991 i Undrom, är en svensk musiker och låtskrivare, som skriver och framför musik på svenska. Med över 100 miljoner streams på spotify, fullsatta spelningar över hela landet och med flera Guld och platinasinglar i ryggen så ger sig Emil Assergård ut på ”Leva livet - turnén 2019”
* Partbandet LEIF med svenska partyhits
Partybandet som höjer stämningen till max och får alla till att vilja dansa och sjunga med!!
Ett nu etablerat partyband står redo att underhålla svenska folket med musik från Magnus Uggla, Gyllene Tider, Tomas Ledin och Lena Philipsson... för att nämna några!
* Miss Li
Miss Li är en svensk popsångerska och pianist som spelar en typ av pianopop som bygger på en blandning av flera olika musikstilar såsom blues-, jazz-, kabaré- och folkmusik.
* Tobias Persson
Falkenbergaren Tobias Persson kommer till Falkenbergs Stadsfest som komiker och Konferencier. Han kommer på ett lustfyllt sätt lotsa er alla, både besökare och artister.
* Anna Bergendahl
Anna Bergendahl är 27 år gammal och har varit på en lång och intensiv musikalisk resa från svenska Idol till vinst i Melodifestivalen 2010 med "This Is My Life" till att bli upptäckt av legenden Larry Klein (Joni Mitchell, Tracy Chapman, Melody Gardot) som producerade Albumet "Something To Believe In" (2012). På skivbolaget Decca i New York hyllade man Anna som rösten man upptäcker max vart 10 år.
* Kristofer Greczula
Kristofer Greczula med band, gör sin enda spelning i Falkenberg i sommar och vi är givetvis extremt glada att den är på Falkenbergs Stadsfest 10 augusti! Kristofer gjorde redan som barn succé i talangtävlingar med sina Michael Jackson-tolkningar. När han var 16 år fick hans rockband Damn Delicious, ett skivkontrakt med Lionheart. Det ledde till spelningar på stora svenska festivaler, bland annat välkända Sweden Rock Festival. Kristofer är idag en av Sveriges mest lovande artister och låtskrivare som har fått en lysande start på sin artistkarriär där hans andra singel, You’re Not Alone, har över 8 miljoner streams på Spotify och erhållit en guldskiva!
* Norlie & KKV
Har det funnits någon sommar sedan 2011 utan en tillhörande hit från Norlie & KKV? En sak är säker och det är att denna sommar inte kommer att bli utan!
Sedan debuten 2011 har deras låtar streamats över 300 miljoner gånger och duon har stått på några av landets största scener. Sonny Fahlberg (Norlie) och Kim Vadenhag (KKV) utgör tillsammans en av vår tids största, svenska akter och är en solklar publikfavorit.

Praktisk info:
Insläpp på området från kl. 17.00
Slut ca kl. 01.00
Ståplatser på Stortorget i centrala Falkenberg
Man får ej ta med egen stol eller paraply in på området
Barn under 13 år går in gratis med målsman
Servering finns (mat, öl, vin, cider och alkoholfritt), man får ej ta med egen förtäring in på området
Hålltider (ca):
Partybandet Leif kl. 17.15 - 18.00
Kristofer Greczula kl. 18.15 - 19.00
Plura med band kl. 19.15 - 20.15
Anna Bergendahl kl. 20.30 - 21.15
Miss Li kl. 21.30 - 22.30
Emil Assergård kl. 22.45 - 23.45
Norlie & KKV kl. 24.00 - 01.00
Handikapplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.
Arrangör: FC Vin & Event AB och Hermans
Facebooksida: "FalkenbergsStadsfest

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

2467 st

har besökt evenemanget på Falkenberg.com

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober