• Evenemang idag
Torsdag
12
December 2019
Vinbergs Kyrka Falkenberg

I Vintertid - en stämningsfull julkonsert

Anders Berglund kommer under november-december ge sig ut på en omfattande julturné i kyrkor och konsertsalar runt om i Sverige. Med sig har han stjärnviolinisten Christian Svarfvar samt Falkenbergs egen musikalstjärna Emmi Christensson!
Anders Berglund är en av Sveriges ledande musikprofiler sedan närmare 50 år. Han har dirigerat så gott som alla svenska symfoniorkestrar och var även dirigent för Melodifestvalen under många år, samt medverkade i ”Så ska det låta” i över hundra program.
Christian Svarfvar är en av Sveriges och kanske Europas främsta violinister. Med examen från Kungl. Musikhögskolan och Juilliard School of Music i New York skördar han framgångar var han än kommer. Nu senast i en inspelning med London Philharmonic Orchestra.
Emmi Christensson har med sin röst förtrollat publiken i musikaler såsom Sound of Music, West Side story, Les Miserables och framför allt som Christine i Fantomen på Operan. En roll hon gjorde två år på West End i London och ett år på Cirkus i Stockholm.
- Vi kommer att bjuda på julens allra vackraste musik, försäkrarEmmi Christensson, blandat med hits från musikalvärlden, musik av Benny Andersson, filmmusik, med mera.
Praktisk info:
Konserten startar kl. 19.00
Helt numrerat i kyrkan! De 3 raderna längst fram är stolar framför ordinarie bänkar.
Insläpp från kl. 18.30.
Evenemangets längd: ca 90 min, ingen paus.
Barn som sitter i knä medföljer gratis
Rullstolsplats bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01. Det medföljer 1 ledsagare gratis på rullstolsbiljetten.
Arrangör: Ace Music / Billy Heil Management

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

508 st

har besökt evenemanget på Falkenberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Vinbergs Kyrka). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. I Vintertid - en stämningsfull julkonsert, Vinbergs Kyrka

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni