• Evenemang idag
Tisdag
19
November 2019
Ätrasalen Falkenberg

Nu då?!

En föreläsningsföreställning med efterklang.
Jojje Jönsson är riksbekant genom alla sina älskade figurer han gjort på Vallarnas friluftsteater genom åren. Men den godhjärtade brevbäraren Dag-Otto Flink är nog den allra flest minns.

Nu ger han sig ut på öppet vatten i en helt ny genre för sig. Med hjälp av sin karaktär håller Jojje nu en föreläsning som med hjälp av humor ska få publiken att lära sig lite mer om sig själva. Men han är inte ensam på scen i det här. Med sig har han Lars Classon som mest arbetat i kulissen som manusförfattare och regissör. Lars har redan en lång erfarenhet som föreläsare.
För ett antal år sedan genomgick Lars en lång depression som till slut ledde fram till diagnosen bipolär. Lars insåg att han lärt sig så mycket om sig själv och har fått så många verktyg för att må bättre, varje dag. Detta vill han dela med sig av. Lars använder sin komiska talang för att öppna sig fullt.
Tillsammans ska nu Jojje och Lars bjuda på något dom själva valt att kalla en föreläsningsföreställning. Där det finns utrymme för mycket skratt, många tankar och ofantligt mycket glädje.

Information om arrangemanget:
Föreläsningen börjar kl 19:00.
Längd: 1 h 30 min, inkl. paus
Onumrerade platser i Ätrasalen, Vessigebro
Det bjuds på fika i pausen!
Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.
Arrangör: Falkenbergs Teaterförening

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Ätrasalen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Nu då?!, Ätrasalen

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari