• Evenemang idag
Lördag
19
Oktober 2019
Tullbrokyrkan Falkenberg

Mats Bergström

Hudnära: Bach, brasilianskt och lite Brodway
Mats Bergström - gitarr
Gitarristen Mats Bergström, en av våra mest välrenommerade musiker, föddes i Gävle 1961. Han är utbildad vid Kungliga Musikaliska Akademien i Stockholm med examen 1982. I mer än 35 år har Mats verkat som professionell gitarrist som solist, ackompanjatör och ensembelmusiker. Debuten skedde i Wigmore Hall i London 1983.

I början av 90-talet fortsatte Mats sina studier vid Juilliard i New York. Därefter har musicerandet framför allt skett på kammarmusikscenen, inte minst som sångackompanjatör (Malena Ernman, Olle Persson m.fl.)
Sedan 2006 är Mats medlem av Kungliga Musikaliska Akademien och 2011 mottog han ”Litteris et artibus” av kung Carl Gustav. I Falkenberg har han spelat vid ett flertal tillfällen, både själv och tillsammans med Göran Söllscher.
Vid dagens konsert bjuds på ett varierat program, dock med tyngdpunkten förlagd till Bachs sonator och partitor för soloviolin, egenhändigt arrangerade för gitarr och dokumenterade på den hyllade CD:n ”Sei Solo”.

Praktisk info:
Onumrerade sittplatser i Tullbrokyrkan. Evenemangets längd: ca 2 h inkl. paus. I pausen finns det möjlighet att köpa fika. Vid köp av medlemsbiljett skall medlemskort uppvisas i entrén tillsammans med biljetten.
Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.
Mer info: www.falkenbergskonsertforening.se
Arrangör: Falkenbergs Konsertförening

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Tullbrokyrkan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mats Bergström, Tullbrokyrkan

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November