• Evenemang idag
Söndag
10
November 2019
Tryckhallen i Hwitans Trädgård Falkenberg

Ronny Eriksson & Leo Holmberg - Blues från Bakvattnet

Ronny Eriksson & Leo Holmberg - Blues från Bakvattnet
Norrbottnisk blues med äkta vemod framförd av två av Norrbottens och Piteås mest namnkunniga musiker; Ronny Eriksson, sångare, kompositör, texförfattare, roare, medlem i världsberömda folkpunkbandet Euskefeurat och råbluesiga Ramblin' minds, tillsammans med Leo Holmberg, superb bluesgitarrist, också med i Ramblin' minds.

Under årens lopp har Ronny Eriksson skrivit en massa låtar. Bara med Euskefeurat har det blivit elva album. Därtill tillkommer fyra skivor som han gjort tillsammans med pianisten Benneth Fagerlund och förutom det ytterligare tre album med bluesbandet Ramblin Minds.
Med en sådan låtskatt i bakfickan blir det ofta låtar som inte hinns med på spelningar. Nu kan det bli en intressant korsbefruktning av Ronnys låtar tillsammans med fantastiske bluesgitarristen Leo Holmberg.
Tillsammans utgör Leo och Ronny två bittra gubbar på gott humör som avser att bjuda på Blues från Bakvattnet under en stämningsfylld kväll.

Praktisk info:
Ingång till Tryckhallen via Ågatan. Medlemskort kan köpas via www.granstigen.se, kostar 150:-/år och då får man köpa biljetter till medlemspris.
Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

75 st

har besökt evenemanget på Falkenberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Tryckhallen i Hwitans Trädgård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ronny Eriksson & Leo Holmberg - Blues från Bakvattnet, Tryckhallen i Hwitans Trädgård

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November