• Evenemang idag
Lördag
1
Februari 2020
Falkhallens Blackbox Falkenberg

En kväll med Thorsten Andreassen - En skruvad show

En kväll med Thorsten Andreassen - en skruvad show med magi och verbal graffiti!
Han ska få publiken att sväva. Både mentalt och rent fysiskt. Kom och se ”En kväll med Thorsten Andreassen – En skruvad show med magi och verbal graffiti”
Med sin unika och breda erfarenhet från cirkusvärlden och Dramatens stora scen bjuder denne mångsidige trollkarl och komiker nu på en avskalad, personlig och värmande föreställning.
Med närhet och humor överraskar han spektakulära nummer. Vi som sett denne medryckande scenpersonlighet tidigare känner till hans lustfyllda interaktion med publiken och häpnadsväckande specialitet: att jonglera pingisbollar med endast munnen!
Thorsten Andreassen var med och bildade Gycklargruppen, som var Sveriges första nycirkusgrupp med ett otal framgångsrika varietéer och TV-shower i Sverige och i Europa.
Utöver tusentals egna föreställningar startade han 2010 Stockholm Street Festival med internationella gatuartister som har turnerat runt om i Sverige.
Ett av numren i showen är en miljömedveten hommage till Greta Thunberg. För varje såld biljett planterar Thorsten därför ett träd genom VI-skogen.
Ta chansen att se hans nya show på premiären i Falkenberg 1 februari!
Praktisk info:
Onumrerade platser i Falkhallens blackbox
Insläpp från kl. 18.45
Längd: ca 75 min, ingen paus
Åldersgräns: 12 år
Arrangör: Funnybones Production

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

166 st

har besökt evenemanget på Falkenberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Falkhallens Blackbox). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. En kväll med Thorsten Andreassen - En skruvad show, Falkhallens Blackbox

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober