• Evenemang idag
Måndag
5
Juli 2021
Hwitans Trädgård Falkenberg

The Cold Stares & Hannah Aldridge

The Cold Stares (US) + Hannah Aldridge (US)
The Cold Stares
Indiana-baserade duon The Cold Stares gör en högspänningshybrid av rock, blues och punk. Högljutt, rått och skitigt men hela tiden med en respekt för tradition; Blind Willie Johnson möter Son House; Stevie Ray Vaughan möter Black Sabbath; Soundgarden möter Black Crowes; Free möter Led Zeppelin. Och viktigast av allt - det må vara tungt och stökigt men svänget och livsglädjen finns där hela tiden. Missa inte när The Cold Stares kommer till Sverige för att fira att pandemin äntligen verkar retirera!

Hannah Aldridge
Hannah Aldridge har inte bara gjort avtryck i Alabama och Tennessee. Hon är en artist av internationell kaliber och det är rent av så att hon hittills spelat live mer i Europa än på hemmaplan.
Hannah Aldrige kan mycket väl beskrivas som en musikalisk syster till Jason Isbell. Direkta och kraftfulla sånger som passar lika bra i arena-dräkt som nedtagna på en liten scen med bara Hannah och gitarr.

Praktisk info:
Ingång till Hwitans trädgård via Ågatan.
Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.
Arrangör: Granstigen Promotions / Rootsy Live

Biljetter & tider

Måndag 5 Juli 2021 17:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

315 st

har besökt evenemanget på Falkenberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Hwitans Trädgård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. The Cold Stares & Hannah Aldridge, Hwitans Trädgård

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September