• Evenemang idag
Onsdag
7
Juli 2021
Gunnagård Falkenberg

Jens Hult

Jens Hult - En fantastisk sångare, musiker och låtskrivare som, trots stora framgångar, bara är i början av sin karriär.
Som barn kallades Jens tondöv. Ändå tog han landet med storm då han knep en fjärdeplats i Idol bevisade motsatsen. Debutsingeln som följde, ”Precis som du vill”, sålde platinum och har fram tills idag spelats drygt 10 miljoner gånger på Spotify, och hösten 2020 var det Jens tur att bli tolkad i tv-programmet när en av årets deltagare framförde just ”Precis som du vill”.
Hans musikaliska väg tycktes utstakad och galleria-turnéerna väntade, men Jens ville ta sin musik i en annan riktning. Med unika och grundade texter, en modern ljudbild och en ny energi och passion för visgenren, har Jens på senare år tagit stora kliv bort från den kommersiella popen. Ambitionen, en modern vispop som berör, har han med råge uppfyllt. Jens har byggt upp en fin relation med sina fans, och hans låtar står ofta högst upp på önskelistan till dop, begravningar, bröllop och andra viktiga livshändelser.
”Jag blev jag”, ”Rädd” (duett med Melissa Horn), ”Om du vill ha mig”. Jens väjer inte för stora frågor, såväl som han kan sätta fingret på det vardagliga. Under sommaren 2020 släppte han låten ”Fåglarna” (med på EP:n ”Fåglarna”), inspirerad av de känslor han kände när det var hans föräldrar som ”flyttade hemifrån” och skapade nytt bo i en ny stad, tyvärr på lite längre avstånd.
Jul-singeln, “Det blir en annan jul i år”, har han skrivit, komponerat och producerat tillsammans med David Lindgren Zacharias och Hannes Hasselberg. Det är en känslosam, varm och hoppfull låt som sätter både ord och ton på det historiska året 2020.

Praktisk info:
Numrerade biljetter. Obs! Platserna kan behöva förskjutas för att kunna hålla de gällande restriktioner med max 4 personer per stolsgrupp och med rätt avstånd mellan sällskapen.
I priset ingår spelningen med Jens Hult och förband.
Servering finns på plats. BBQ BY GUNNAGÅRD serverar rustik mat från egna råvaror. Vill man förboka bord kan man göra det via mail info@gunnagard.com eller via telefon 072-186 33 70. Begränsat antal platser!
Insläpp från kl. 17.30 - förbandet startar ca kl. 19.30
Evenemenagets längd: ca 2 h inkl. paus
Spelningen är utomhus så det är kläder efter väder som gäller.
Det finns anvisad parkering i anslutning till Gunnagård
Rullstolsplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01
Arrangör: Gunnagård
För mer info: www.gunnagard.com

Biljetter & tider

Onsdag 7 Juli 2021 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

249 st

har besökt evenemanget på Falkenberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gunnagård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jens Hult, Gunnagård

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September