• Evenemang idag
Lördag
11
December 2021
Vinbergs Kyrka Falkenberg

I Vintertid - en stämningsfull julkonsert

I Vintertid – en stämningsfull julkonsert
Efter en första succéfylld julturné 2019 med idel stående ovationer, var det meningen att ACE – Anders Berglund, Christian Svarfvar och Emmi Christensson – skulle ge sig ut på en ny julrunda år 2020. Men det satte Covid-19 stopp för. Nu är det nytt år och ACE gör ett nytt försök med förhoppningen att julen 2021 innebär en återgång till ett mer traditionsfyllt firande, inklusive möjligheten att gå på julkonsert.

Anders Berglund är en av Sveriges ledande musikprofiler sedan närmare 50 år. Han har dirigerat så gott som alla svenska symfoniorkestrar och var även dirigent för Melodifestivalen under många år, samt medverkade i ”Så ska det låta” i över hundra program.
Emmi Christensson har med sin röst förtrollat publiken i musikaler såsom Sound of Music, West Side story, Les Miserables och framför allt som Christine i Fantomen på Operan. En roll hon gjorde två år på West End i London och ett år på Cirkus i Stockholm.
Christian Svarfvar är en av Sveriges och kanske Europas främsta violinister. Med examen från Kungl. Musikhögskolan och Juilliard School of Music i New York skördar han framgångar var han än kommer. Nu senast i en inspelning med London Philharmonic Orchestra.
- Vi kommer att bjuda på julens allra vackraste musik, försäkrar Anders Berglund, blandat med hits från musikalvärlden, musik av Benny Andersson, filmmusik, med mera.
Praktisk info:
Onumrerade platser i Vinbergs Kyrka
Insläpp från kl. 14.00
Evenemangets längd: ca 90 min, ingen paus
Handikapplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01
Arrangör: Billy Heil Management

Biljetter & tider

Lördag 11 December 2021 15:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

287 st

har besökt evenemanget på Falkenberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Vinbergs Kyrka). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. I Vintertid - en stämningsfull julkonsert, Vinbergs Kyrka

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December