Fredag
15
Juli 2022
ABF i Falkenbergs Trädgård Falkenberg

Toni Holgersson och Lars Halapi Falkenbergs Visdagar

Under tre decennier har Toni Holgersson berört publiken. 2019 var det trettio år sedan den självbetitlade debutskivan släpptes. Det senaste kritikerrosade albumet Nordic Noir kom ut 2016 och Toni håller nu på med uppföljaren.
Man skulle kunna säga att Toni Holgersson är en av singer-songwritervärldens största svartmålare. Toni Holgerson sjunger på svenska och till skillnad från de flesta så vet han precis vad vartenda ord han sjunger handlar om. Ur det svarta kommer styrka som når oss som lyssnar.
Toni har etablerat ett spännande samarbete med Lars Halapi, gitarrist och producent, som genom åren samarbetat med ett flertal kända artister såsom; Ulf Lundell, Olle Ljungström m.fl. Tidigare medlem i Bo Kaspers Orkester och sedan flera år Sophie Zelmanis producent och gitarrist.
Medverkande:
Toni Holgersson - Sång, gitarr
Lars Halapi - Gitarr
Insläppstid kl: 18:30
Spellängd: 1 tim och 20 min
Start kl: 19:30
Mer info:
Servering: Kaffe, smörgås, kaka, läsk, mineralvatten

Biljetter & tider

Fredag 15 Juli 2022 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(ABF i Falkenbergs Trädgård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Toni Holgersson och Lars Halapi Falkenbergs Visdagar, ABF i Falkenbergs Trädgård

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli