• Evenemang idag
Fredag
22
Juli 2022
Gunnagård Falkenberg

Michael Abrahamsson tolkar Kent på Gunnagård

Spelningen på Gunnagård är inställd. Återköp av biljetter sker direkt via arrangören. Dom kan kontaktas via info@gunnagard.com.

Michael Abrahamsson firar i år 20 år som artist och ger sig nu ut med sitt Band och tolkar Kent och Kents låtskatt - Kent på vårt sätt! Missa inte denna Show så nära Kent och deras arenaspelningar man kan komma. Vi ses på Gunnagård den 22 juli!

Förband Jamie Myer!
Jamie Meyer har många års erfarenhet som heltidsmusiker och artist. Han har flertalet släppta studioalbum och har kunnat ses i bl.a Så Ska Det Låta, Bingolotto, Nyhetsmorgon. Jamie har jobbat med de flesta i Sveriges musikliv samt internationella stjärnor så som Bryan Adams, Westlife & Lady A. Musiken kan beskrivas som pop/rock/country och han bjuder sin publik på en lång musikresa ända från Hisingen Göteborg till Nashville, TN. Just i Nashville har han på Bluebird Café haft ett flertal egna konserter samt medverkat i NBC Today in Nashville. En väg av snåriga stigar och upplyst av personliga triumfer, spännande möten och ombäddad av en stor och berättande röst.
Han har blivit tilldelad en rad internationella utmärkelser och nomineringar vid bl.a Los Angeles Music Awards & Hollywood in Media Awards, samt i Sverige vid Rockbjörnen och NRJ Music Awards.

Praktisk info:
Numrerade sittplatser!
Insläpp från kl. 18.00, förband 20.00, huvudakt 21.00
Biljettkategorier & priser:
Ordinarie: Konsertbiljett 395 kr (inkl. serviceavgift)
Servering finns och är öppet från kl. 18.00, man får ej ta med egen mat/dryck in på området.
Handikapplatser/ledsagare: Handikapplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01, Det ingår 1 ledsagare i rullstolsbiljetten (mat ingår ej, men kan köpas på plats).
Adress: Gunnagård, Svartrå 412, 310 60 Ullared
Arrangör: Gunnagård & MAME
För mer info: www.gunnagard.com

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gunnagård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Michael Abrahamsson tolkar Kent på Gunnagård, Gunnagård

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti