• Evenemang idag
Söndag
7
Augusti 2022
ABF i Falkenbergs Trädgård Falkenberg

Jojje Wadenius

Jojje Wadenius framför sina barnvisor med texter av Barbro Lindgren och Kenneth Gärdestad till eget gitarr-ackompanjemang. Programmet är c:a 40 minuter långt och vänder sig i första hand till åldersgruppen 5-11 år. Med musiken i centrum så är det en blandning av finstämdhet och litet galenskap, som manar till eftertanke.
Föreställningen bygger kring klassiker som "Mitt lilla barn", "Min mask", ”Jag är det fulaste som finns” och "Kalles klätterträd" samt flera av Jojjes nyare låtar (med Kenneths texter), t.ex. "Jag är en jubelidiot" och "Mus på burk".
Den är både stämningsfylld och medryckande och inbjuder barn i alla åldrar till att vara med och sjunga och komma med allsköns infall.
Insläppstid kl: 16:00
Spellängd: 45 min
Start kl: 17:00
Mer info:
Servering: Kaffe, smörgås, kaka, läsk, mineralvatten

Biljetter & tider

Söndag 7 Augusti 2022 17:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

30 st

har besökt evenemanget på Falkenberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(ABF i Falkenbergs Trädgård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jojje Wadenius, ABF i Falkenbergs Trädgård

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti