• Evenemang idag
Lördag
20
Augusti 2022
Gunnagård Falkenberg

Musikfest på Gunnagård - Anders Bagge, Johan Örjansson, Leo Berg

En musikfest på Gunnagård med Anders Bagge, Johan Örjansson och Leo Berg.
Anders Bagge - I Melodifestivalen 2022 var Anders Bagge vinnaren av såväl folkets röster som dess hjärtan. Med sin Bigger Than The Universe må han ha slutat på en andra plats i tävlingen, men kammade hem flest tittarröster. Ett kvitto både på den mäktiga låtens kvalitéer som på Bagges älskvärda person. Med sitt vänliga leende och sympatiska framtoning har han etablerat en plats i många hjärtan och är idag en av Sveriges folkkäraste profiler.

Anders har brunnit för musik sedan barnsben och hängde ofta med sin pappa i studion. Under sina år i skolan var han med i flera band och i slutet av 90-talet startade han Murlyn Music, ett produktionsbolag som rönt stora internationella framgångar. Anders har jobbat med världsartister som J.Lo, Madonna, Celine Dion, Janet Jackson, Santana och Enrique Iglesias.
För många är Anders mest igenkänd för sin medverkan i IDOL-juryn på TV4 där han under 11 år bidragit med värme, skratt och musikkunskap. Men han har också medverkat i allt från Körslaget och Hela Kändissverige bakar till egna programmen Bagges Hemlösa Hundar och Cirkus Bagge.
Nu är dags för Anders Bagge att möta sin livepublik!
Johan Örjansson - En pärla från västkusten lika självklar som de vackra stränderna i Falkenberg. Johan Örjansson kommer förgylla eran kväll med både nya låtar och klassiker från hans soloskivor och Basko Believes.
Leo Berg - Leo Berg är en 23-årig artist från västkustens Ullared. Leo skriver svensk pop och debuterade förra sommaren med singeln '1963' som togs väl emot av såväl lyssnare som media. Leo skriver musik för sena sommarkvällar, helgens roadtrip eller för tröst i natten.
Varmt välkomna!
Praktisk info:
Numrerade platser!
Insläpp från kl. 17.30
Kl. 19.00 - Leo Berg
Kl. 20.00 - Johan Örjansson
Kl. 21.00 - Anders Bagge
Biljettkategorier & priser:
Ordinarie konsertbiljett: 485:- inkl. serviceavgift
Konsertbiljett inkl. 2-rätters supé (förrätt och BBQ-tallrik): 775:- inkl. serviceavgift.
De som bokat supé paket skall vara på plats mellan 17.30-18.00.
Övriga gäster kan köpa mat och dryck på området under hela kvällen med start från 17.30
Handikapplatser/ledsagare: Handikapplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01, Det ingår 1 ledsagare i rullstolsbiljetten. Bokar man biljett inkl. supé får ledsagaren betala maten på plats.
Adress: Gunnagård, Svartrå 412, 310 60 Ullared
Arrangör: Gunnagård
För mer info: www.gunnagard.com

Biljetter & tider

Lördag 20 Augusti 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gunnagård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Musikfest på Gunnagård - Anders Bagge, Johan Örjansson, Leo Berg, Gunnagård

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Augusti