• Evenemang idag
Torsdag
29
September 2022
Falkhallens Blackbox Falkenberg

Festen - Viktor Fröjd

Viktor Frökjhd med verket Festen som är en hyllning till människan och det sinnliga.
Med housekulturen som outtömlig inspirationskälla skapar Viktor Fröjd ett verk som får publiken att gå in, men dansa ut.
När Viktor Fröjd bjuder in till Festen så är publiken välkommen att delta på sitt sätt. Nedsjunken i en soffa, förstulet smygandes runt rummet eller tokdansandes i festens mittpunkt.
Placerad mitt i verket, tillsammans med sceniska installationer och tre housedansare, blir du en del av Festen – en houseklubb förklädd till föreställning. Till musik av DJ Cheza och med master of cermony Yared får du följa med på en fest du sent ska glömma.
Festen är en hommage till streetdanscommunityt – en kultur som vill bejaka allas olikheter och hyllar dansen som uttrycksmedel. Inspirerad av houseklubbarnas musik, jam och dans skapar Fröjd ett verk fyllt av gemenskap och lust.
Praktisk info:
Onumrerade sittplatser i Falkhallens blackbox. Insläpp ca 10 min innan start.
Längd: ca 80 min
Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.
Ticketmaster stänger biljettförsäljningen 18.00 på föreställningsdagen. Möjlighet att köpa biljett på dörr finns från kl 18.00 på plats.
Mer info på www.rumfordans.se
Arrangör: Rum för Dans

Biljetter & tider

Torsdag 29 September 2022 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

68 st

har besökt evenemanget på Falkenberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Falkhallens Blackbox). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Festen - Viktor Fröjd, Falkhallens Blackbox

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter