• Evenemang idag
Lördag
29
Juli 2023
Gunnagård Falkenberg

Familjedag på Gunnagård

Sommarens roligaste dag för hela familjen hos oss på Gunnagård! Öppet mellan kl. 11 - 20.
I inträdet ingår:
Konsert med Junie
Tidig kvällskonsert med Tennessee Tears från årets Melodifestival
Magishow med Johan Ståhl, vinnare av Talang 2021
Skumdisko
Ponnyridning
Häst och vagn
Barnens Gunnagård
Äventyrsskogen
Käpphästridning
ALLA aktiviteter ingår i biljettpriset!
Om Junie
Under 2022 kom ”Välkommen Åter” som Junie gör tillsammans med Hanna Ferm. En låt som blev en riktig sommarplåga och när året summerades var den en av de mest spelade, både i radio och på spellistorna.
2020 var Junies debutår som artist. På grund av världssituationen har hon inte har spelat live så mycket som hon önskat men det gångna året har varit en framgångssaga på andra plan. Junies första släpp ”Komma över dig” (Spotify It´s Hits Recording) tillsammans med Norlie & KKV blev en sommarhit och har spelats över 13 miljoner gånger. ”Ett steg fram” blev det andra och sista släppet för Junie under debutåret och har i dagsläget spelats över 1,4 miljoner gånger. ”Ett steg fram” blev även en Tiktok-hit, där den låg etta i Norden och nu trea med totalt över 47 000 kreationer.
Om Tennessee Tears
Tennessee Tears, som består av Tilda Feuk och Jonas Hermansson, är en svensk countryduo. Allt startade genom ett låtskrivarsamarbete med Billy Burnette (Fleetwood Mac) i Nashville och de har sedan dess rest tillbaka dit flera gånger för att både skriva och spela in musik.
Idag har de sin bas i Åseda, Småland men ser hela Sverige som sitt arbetsfält. De har tidigare släppt ett antal singlar och har bl a samarbetat med musiker som Dave Roe (Johnny Cash), Michael Rhodes (Emmylou Harris, Keith Urban, Lady Antebellum) och Ben Sesar (Brad Paisley).
”Det här äktenskapet mellan Nashville och Sverige kommer att bli en riktig ögonöppnare för människor”, säger Billy Burnette (Fleetwood Mac) om deras sound.
Tennessee Tears är den första signingen till Jimajomo. Bandet var också förband på Jills vårturné “Havanna Tour”.
”När Kattis, min turnéledare, presenterade Tennessee Tears för mig första gången så kände jag direkt att den här duon har gjort sin resa och att jag kunde höra den i musiken; de berörde mig med sina röster och melodier. Jag ser så mycket fram emot att få följa dem och hoppas att deras publik kommer att tycka lika mycket om den nya singeln som jag gör. Är mycket glad för denna begåvade duo och deras bidrag till countrygenren i Sverige,” säger Jill Johnson.
Våren 2023 debuterade Tennessee Tears i Melodifestivalen med bidraget “Now I know”.
Övrig information:
Mat och dryck kan köpas på området.
Egen mat får ej ätas på området
BBQ Kvällsbuffé från klockan 17.00, bokas separat via mail till [email protected]
Inträde:
Ordinarie (från 6 år): 345:-
Barn 3-5 år: 195:-
Barn 0-2 år går in gratis
Adress: Gunnagård, Svartrå 412, 310 60 Ullared
www.gunnagard.com

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

41 st

har besökt evenemanget på Falkenberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Gunnagård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Familjedag på Gunnagård, Gunnagård

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September