• Evenemang idag
Söndag
4
Juni 2023
Badhuset Falkenberg

SOAR - releaseturné med Åsa & Ulf Nomark

Kungsbackaduon Åsa och Ulf Nomark är just nu på release-turné med sitt senaste album "Soar" och inspirationsboken "Soar - drömmar, längtor och fyrar".
Du får uppleva en konsert/föreställning där låtarna från skivan blandas med bilder, tankar och berättelser om bland annat drömboxar, längtor, fyrar och det både underbara och läskiga i att våga låta sina drömmar flyga.
Vi tror och hoppas att du kommer gå hem från denna kväll glad och inspirerad – och nynnandes på musiken som Åsa och Ulf beskriver som melodiösa poplåtar med inslag av gospelkänsla.
-
Åsa och Ulf Nomark är sångare, låtskrivare och sånginspiratörer från Kungsbacka som träffades redan på högstadiet och sedan dess gjort musik tillsammans. Idag arbetar de heltid med att sin musik och är även uppskattade körledare och sånginspiratörer över hela landet.
Första singeln "Tell Me" från skivan har fått ett fantastiskt mottagande och gick som utmanare direkt upp på första platsen på Svenska Närradiolistan.
Hemsida: www.nomark.se

Biljetter & tider

Söndag 4 Juni 2023 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

14 st

har besökt evenemanget på Falkenberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Badhuset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget.  SOAR - releaseturné med Åsa & Ulf Nomark, Badhuset

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni