• Evenemang idag
Lördag
2
December 2023
Bistro Grand Falkenberg

Stockholm Voices

Utsålda konserter och stående ovationer har kantat Stockholm Voices framfart. De fyra solisterna bjuder på stämsång i världsklass. Stockholm Voices är en vokal jazzkvartett som framträder med band. Med ena foten i jazzens mylla och den andra i den skandinaviska midsommarnatten bjuder sångarna på stämsång och klanger draperade i elegans och charm.
Debutalbumet “Come Rain or Come Shine” släpptes 2015 och fick ett varmt mottagande av press. I mars i år släpptes det uppföljande albumet “New Horizon”. En hyllning till den fantastiska musik som komponerats av Sir Paul McCartney genom hans långa karriär, från tidig Beatles fram tills idag.
“Vi letade efter ett material som tillät oss att utforska och utveckla vårt sound. Fascinationen för hans texter och musik fortsatte att växa desto djupare vi dök ner i musiken. Resultatet är något som känns personligt och nytt för oss.”
Det är en ny dag, ett nytt kapitel, a “New Horizon”! Möt en dynamisk grupp som svänger som ett storband. Stockholm Voices - a Vocal Powerhouse.
Praktiskt info:
Onumrerade sittplatser samt ståplatser
Insläpp från kl. 19.00
Evenemangets längd: ca 2h inkl. paus
Boka gärna bord på Bistro Grand innan konserten.
Ring på 0346 - 88 85 55
Vid frågor rörande konserten, eller lokalen, ring gärna till Freddy Gustafsson på Falkenbergs Jazz & Bluesförening, 070-3446277
Rullstolsplats och ledsagare bokas via Falkenbergs Turistinformation, 0346-886100
Arrangör: Falkenbergs Jazz & Bluesförening

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

8 st

har besökt evenemanget på Falkenberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Bistro Grand). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Stockholm Voices, Bistro Grand

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

December