Lördag
14
November 2015
Hemvärnsgården falkenberg Falkenberg

Loppmarknad

Den 14 November mellan 10-14 så kör vi en Loppis på hemvärnsgården i Falkenberg igen. Vi kommer att ha 23 Bord för hyra och kostnaden är 220 kr /Bord och då ingår ställning i mån av plats. Vinsten av bordhyrorna kommer att delas upp mellan Unga KRIS Falkenberg och UNHCR. Så de pengar ni betalar är en donation till dessa 2 grupper, alltså gör vi som håller i dettta gör ingen vinst på eran hyra av bord.

Vi kommer inte heller ha någon platsbokning denna gången utan man tar ett bord när man kommer dit och då gäller först till kvarn.

Kommer också köra med förskottsbetalning denna gången och det innebär att senast 1 November skall ditt bord vara betalt för att du skall vara garanterad din plats efter det så kommer ditt bord utan förvarning att läggas ut igen för hyra och någon annan kan ta din plats utan vidare. Betalning kan ske via Swish, Banköverföring (Nordea bank) eller kontant i vinberg eller annan plats vi kommer överens om.

Hoppas vi alla ses där.

I siffror

21 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1797 st

har besökt evenemanget på Falkenberg.com

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober