Sannagård B&B

Sannagård • Falkenberg

Omgivet av dalgångar och kullar, med den sköna Vinån alldeles intill, ligger B&B Sannagård beläget. Byggnaden är en gammal nämndemansgård från 1856. Genom åren har man renoverat till det modernare samtidigt som man har försökt behålla 1800-tals atmosfären. Granne med detta Bed & Breakfast ligger Sannagårds golfbana med sina 18 hål. Här behövs inget grönt kort för att spela. I närheten ligger Sumpafallen, ett naturreservat. Genom reservatet går en promenadstig med flera grillplatser. Till Skrea Strand tar man sig på 20 minuter med bil och det är endast 20 kilometer till populära Gekås Ullared.

Rummen på B&B Sannagård har trägolv och elegant tapetserade väggar i sköna färger och mönster. Alla rummen har utsikt över den fantastiska trädgården eller den omgivande landsbygden. Duschar och toaletter är delade och finnes utanför rummen. Vissa av rummen har en ståtlig kakelugn. Frukosten serveras när man som gäst själv väljer och den bjuder på många goda alternativ.

I den vackra trädgården kan man slå sig ned och bara njuta av naturen. Här finns också en grillplats för gäster som är sugna på grillat. Vill man ta sig runt i omgivningarna kan man hyra en cykel på B&B:t. Personalen fixar gärna en picknickkorg till era utflykter! I den närliggande ån kan man fiska öring. Vill man fiska lax kan man göra det i Falkenberg centrum.

Tillgängliga rum på Sannagård B&B

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Sannagård B&Bs olika rumstyper

Lördag 11 Februari t.o.m Söndag 12 Februari - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Falkenberg