Hotell Vesterhavet

Motellvägen 3 • Falkenberg

Verksamheten Hotel Falkberget drog igång 1997. Man ligger beläget i ett naturskönt område med närhet till skog och hav men också stad. Endast 5 minuters bilresa från hotellet ligger Skrea Strand, där man kan ta ett uppfriskande dopp i Kattegatt. 30 kilometer från Falkberget ligger Gekås Ullared, Sveriges mest besökta utflyktsmål. Här kan man shoppa till mycket förmånliga priser. Fiskaren kan ge sig på lite populärt laxfiske i Ätran, ån mitt i staden.

Rummen på Hotel Falkberget är inte så mycket ”rum” utan mer lägenheter. Lägenheterna är mellan 30 – 50 kvm stora och rymmer 1-4 personer. Man har även lägenheter med 10 bäddar, mycket populärt bland idrottslag. Lägenheterna är ljusa och fräscha med bekväm och klassisk inredning. Faciliteter som finns är badrum med dusch, sittmöbler, garderob, TV och ett pentry med spis, mikrovågsugn och kylskåp. Vissa har tillgång till en terrass.

I huvudbyggnaden finner man en lounge med färska dagstidningar och TV med Viasatkanaler. Här finn också en bar där man kan beställa intressanta drinkar. Om man vill kan man slå sig ned på den fina terrassen och njuta av solens strålar under frukosten. Här finns även en grill för de gäster som känner sig manade. Mitt emot Hotel Falkberget ligger en livsmedelsbutik, bensinstation och hållplats.

Tillgängliga rum på Hotell Vesterhavet

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Vesterhavets olika rumstyper

Tisdag 20 April t.o.m Onsdag 21 April - Pris inkluderar moms.

Dubbelrum - 1 person - Ingen återbetalning
This room features a seating area.
Dubbelrum - Ingen återbetalning
This room features a seating area.
Lägenhet Budget - Ingen återbetalning
Denna enkla lägenhet har enkel inredning, mikrovågsugn, spishäll och matplats. Observera att städning sker var tredje dag.
Fyrbäddsrum - Ingen återbetalning
Familjerum - Ingen återbetalning
Detta familjerum har en sittgrupp. Observera att rummet städas var tredje dag.

Fler hotell i Falkenberg