Falkenberg Strandbad

Havsbadsallén 2a • Falkenberg

Redan 1937 drevs hotellverksamhet på denna plats. Ett världskrig, två bränder och flera ägarbyten har format hotellet till vad det är idag: en pärla vid havet. Hotellet ligger perfekt beläget på Skrea strand med en otrolig vy över Kattegatt. Man är idag ett av västkustens allra finaste hotell. Omgivningen runt om är exotisk och mycket avkopplande. Perfekt för gäster som vill koppla bort vardagen: för extra lyx bokar man något av Strandbadets Spapaket.

Välj mellan att bo i standardrum, deluxerum eller juniorsvit. Standardrummen har utsikt mot parkeringen, mörkt trägolv och starka färger. Deluxerummen har istället utsikt mot havet och balkong eller terrass. Juniorsviten är mycket rymligare och har utsikt mot hav eller park. Här finner man även ett separat sovrum och ett vardagsrum. Standardfaciliteter är skrivbord, fåtöljer, badrum med dusch, minibar, kabel-TV och fri wi-fi.

Hotellet har skapat en härlig och inbjudande atmosfär med hjälp av handplockad och noga utvald inredning. Allt för att skapa en harmonisk miljö. The Retreat Club är en ny avdelning på hotellet som erbjuder en spaupplevelse utöver det vanliga. Man är ett unikt spa med fokus på exklusivitet och omhändertagande. Detta kan dock endast upplevas av gäster som bokat Spapaket. Det anordnas även spaaktiviteter så som havsyoga och spinning. Dessa kan utnyttjas av ALLA gäster boende på hotellet. Anmälan krävs, före 19.00 kvällen innan. Vägg i vägg med hotellet ligger Klitterbadet, där hittar man saltvattensbassäng, motionsrum, jacuzzi och mycket mer. Hotellgäster går in gratis. Det finns fyra olika spapaket att boka. Ivory, Ruby, Gold och Diamond. I alla paketen ingår övernattning i dubbelrum, trerätters middag och frukost.

I restaurangen serveras varje morgon en härlig generös frukost. Buffén serveras måndag till fredag mellan 07.00 – 09.30 och helger 07.30 – 10.30. Restaurang Famille vill erbjuda sina middagsgäster en smakupplevelse utöver det ordinära. Under sommaren håller Bistro Mer öppet.

Tillgängliga rum på Falkenberg Strandbad

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Falkenberg Strandbads olika rumstyper

Fredag 1 Mars t.o.m Lördag 2 Mars - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Falkenberg