Nattklubbar och barer

Här hittar du de flesta nattklubbarna i Falkenberg för att kunna ha en riktigt rolig kväll ute, eller äta god mat.
Down Town Restaurant & Bar

Down Town är en rockig restaurang och bar i centrala Falkenberg. Här bjuds du varje kväll på allt från riktiga rockklassiker till nya favoriter! Njut av en utsökt middag med vänner eller slå dig ned vid baren och beställ en god kall öl. Missa inte varannan lördag - med en eller flera livespelningar eller den mycket populära rock-quizen på torsdagar! Down Town håller öppet onsdag till söndag från 17.00.

0346 16 220
Brogatan 2
Grand Hotel Falkenberg

På det ståtliga Grand Hotel i Falkenberg hittar man en frän och energisk nattklubb med livemusik varje vecka! Grand Live Stage är Falkenbergs främsta livescen där både nationella och internationella artister tar plats. Om man inte känner för draget på dansgolvet kan man spendera kvällen med vänner i ”Vardagsrummet”. Här sitter man i en mysig miljö och njuter av goda drinkar, öl eller vin.

0346 144 56
Hotellgatan 1
Harrys Falkenberg

Hos Harry's i Falkenberg är det full fart hela veckan. Torsdagarna bjuder på den mycket populära ”Peters PopQuiz”, fredagar på ”Finally Friday” med musik, dans, mat och dryck och på lördagar är det ”Harrys Night Club” som gäller. Alla andra dagar i veckan kan man njuta av en vällagad lunch eller middag eller varför inte bara slå sig ned i baren för en svalkande dryck?

0346 100 77
Rådhustorget 3A
Ocean Bar & Grill

På Ocean Hotel finner man Ocean Bar & Grill. Denna restaurang och bar går i ett avslappnat tema, med matsalen som är vackert inredd med en otrolig känsla för detaljer. Under sommarmånaderna kan man njuta av god mat eller en kyld öl på solterrassen, med magnifik utsikt över havet. Bakom baren finner man ett brett utbud av öl, whisky och rom samt erfarna bartenders.

0346 826 20
Klittervägen 51
Restaurang Gustaf Bratt

På den eleganta Restaurang Gustaf Bratt öppnas dörrarna varje lördag till en sprudlande nattklubb. Vill man ta det lite lugnare kan man beställa en svalkande drink eller en kall öl i baren och njuta av kvällssolen på restaurangens uteservering. På fredagar och lördagar är det fri entré för de över 28 år. Nattklubben har öppet 22.00 – 03.00 året runt med en åldersgräns på 19 år. Restaurangen och baren öppnar måndag till torsdag 18.00, fredag och lördag 17.00 samt söndag 13.00 – 20.00.

0346 103 31
Brogatan 1
Zäta

På Storgatan i centrala Falkenberg hittar man baren och à la carte-restaurangen Zäta. Här kan man njuta av en utsökt middag för att sedan avsluta kvällen i baren med en spännande drink eller en kall öl. Zäta vill erbjuda ett trevligt och gemytligt ställe för alla i åldrarna 18 och uppåt! Man håller öppet från 16.00 varje dag.

0702 35 77 17
Storgatan 37