• Evenemang idag
Onsdag
29
Maj 2024
Bobergsgården Falkenberg

Meningen med livet

Undersök livets ödesfråga, vad är egentligen meningen med livet?
Meningen med livet är en interaktiv helkväll där du tillsammans med konstnären Tove Berglund och koreografen Ludvig Daae undersöker en av livets stora ödesfrågor. I en husvagnspark där varje husvagn bjuder på en unik ingång till meningen med livet möter du en filosof, får en one-on-one konsert och upplever en skogspromenad kantad av koreografiska inslag.

Kanske är det ett friskt bad i sommarkvällen som är meningen med livet, eller smaken av tillagad mat efter en upplevelserik dag? Oavsett vad det är som skänker din tillvaro betydelse, så avslutas den här sensommarkvällen runt lägerelden i ett förtroligt samtal om meningen med livet.
Tove Berglund
Tove Berglund är en scenograf, kostymdesigner och konstnär som gör interaktiva scenkonstverk. Hon gick ut Stockholms Dramatiska Högskolas kostymdesignutbildning 2013 och har arbetat på bl.a. Den Norske Teatret, Orionteatern, MDT och Stockholm-, Malmö- och Uppsalas stadsteatrar. I hennes arbete som kostymdesigner har Ludvig Daae varit en återkommande och nära samarbetspart. ?Toves interaktiva verk har gjort succé bland deltagare och kritiker. Framförallt uppmärksammades trilogin, ÅRETS HÄNDELSER som hon avslutade med helaftonsverket JULEN tillsammans med Daae på Norrlandsoperan 2021. I hennes arbete utforskar hon ofta lustfyllda interaktioner, episka teman, och god smak.
Ludvig Daae
Ludvig Daae är en norsk koreograf och dansare med bas i Stockholm och Oslo. Hans egna föreställningar har presenterats över 200 gånger i 11 länder. Han har bland annat koreograferat Cullberg på Nobelbanketten i Blå Hallen och skapat föreställningen ”Vi kan göra va du vill” för Norrdans. För tillfället är Ludvig intresserad av nationalidentitet och deltagarpraktiker, något han undersöker tillsammans med Tove Berglund i föreställningarna Landscape, Vi kan göra va du vill och
Home. Sedan 2013 har Tove Berglund varit en av Ludvigs närmaste samarbetspartners. Ludvig Daae har tidigare turnerat med Dansnät Sverige med föreställningarna MM (2014), Hyperfruit (2017) och The viral dance (2020).
Information
Adress: Bobergsgården, Bobergs Kustväg 10, 311 92 Falkenberg https://www.tregardar.se/bobergsgarden/
Hitta hit: Bobergsgården ligger på en stor naturtomt 7 km söder om Falkenberg.
Parkering finns.
Det tar ungefär en halvtimme att cykla från centrala Falkenberg.
Buss nr 509 kör hela vägen till Bobergsgården. Hållplatsen heter Bobergsgården.
Måste jag basta?
Nej, men om du vill det – ta med badkläder!
Ingår det någon mat?
Ja, i biljetten ingår en lättare måltid runt en lägereld.
Ev. allergier mailas till [email protected]
Övrig information
Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.
Mer info på www.rumfordans.se
Arrangör: Rum för Dans

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

16 st

har besökt evenemanget på Falkenberg.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Bobergsgården). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Meningen med livet, Bobergsgården

POPULÄRT I Falkenberg JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Falkenberg.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Falkenberg. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli