Grand Hotel Falkenberg

Hotellgatan 1 • Falkenberg

1931 var stadshotellet i Falkenberg så förfallet att man valde att börja om på nytt. Den nya byggnaden kom att beskrivas i pressen som ”pampigt utan dess like i västra Sverige”. Genom åren har flera renoveringar och tillbyggnader skett, den allra senaste uppdateringen skedde för bara något år sedan. Hotellet ligger centralt beläget vid vackra ån Ätran. Bor man på Grand Hotel Falkenberg har man nära till restauranger, butiker och Gamla Stan. I Gamla Stan finns bland annat Falkmanska huset som är en av Falkenbergs äldsta byggnader, S:t Laurentii kyrka från 1300-talet och Hindströmsgården – Falkenbergs äldst bevarade träbyggnad.

På Grand Hotel finns tre olika rumskategorier: ekonomi, standard och superior. Alla rum har trägolv, fräscha vita väggar och fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Man värmer upp miljön med mysiga textiler och bekväm möblering. Standardfaciliteterna är ny skön säng, platt-TV, telefon, fri wi-fi, helkaklat badrum med dusch och minibar. Standardrummen finns i enkel, grand lit och dubbel och har även skrivbord. Superiorrummen har fantastisk utsikt över Ätran och är för den som vill ha det där lilla extra. För en extra kostnad kan man få ett rum med balkong eller altan som vetter mot ån.

Varje morgon står en generös frukost framdukad med många goda alternativ. Slå dig ned i matsalen vardagar mellan 06.00 – 09.00 och helger 07.00 – 10.00. Om man vill lyxa till det lite Grand(!) kan man beställa frukost upp till rummet. För hotellgäster som vill ha tidigare frukost än de utnämnda tiderna finns möjlighet att beställa frukostbricka. På söndagar serveras brunch mellan 12.00 – 15.00. I buffén finner man både varma och kalla alternativ och en härlig bakverksbuffé. I lobbybaren kan man umgås med sina vänner i en skön miljö. Här kan du läsa en tidning, kolla på TV eller beställa en härlig drink. Varje fredag kan man lyssna på livemusik på Grand Hotel. Här spelar både internationella och nationella som lokala band.

Tillgängliga rum på Grand Hotel Falkenberg

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Grand Hotel Falkenbergs olika rumstyper

Lördag 26 Oktober t.o.m Söndag 27 Oktober - Pris inkluderar moms.

Enkelrum - Gratis avbokning
Detta rum har platt-tv, skrivbord och minibar.
Dubbelrum med balkong - Gratis avbokning
Detta rymliga rum på tredje våningen har ett stort skrivbord, en sittgrupp och en egen balkong med utsikt över Ätran.
Dubbelrum med balkong - för 1 person - Gratis avbokning
Detta rymliga rum på tredje våningen har ett stort skrivbord, en sittgrupp och en egen balkong med utsikt över Ätran.
Tvåbäddsrum - för 1 person - Gratis avbokning
Detta rum har platt-tv, skrivbord och minibar.
Tvåbäddsrum - Gratis avbokning
Detta rum har platt-tv, skrivbord och minibar.
Tvåbäddsrum Budget - Gratis avbokning
Detta tvåbäddsrum har en platt-tv.
Tvåbäddsrum Budget - för 1 person - Gratis avbokning
Detta tvåbäddsrum har en platt-tv.
Enkelrum Budget - Gratis avbokning
Kompakt rum med minibar, platt-tv och värdeskåp på rummet.

Aktuellt på Grand Hotel Falkenberg

Fler hotell i Falkenberg