Värdshuset Hwitan

Storgatan 24 • Falkenberg

Centralt i Falkenberg, mitt på shoppingstråket Storgatan, ligger Värdshuset Hwitan beläget. Den delen av byggnaden som är äldst uppfördes redan i början av 1700-talet, de senare tillbyggnaderna kom inte förrän 1924. Inte långt ifrån Värdshuset ligger Falkenberg museum där man kan beundra de aktuella utställningarna. En stående utställning är till exempel om hur det var på 50-talet. Här får man bland annat se en 50-talslägenhet. Ett annat intressant besöksmål är Fotomuseet Olympia. Detta museum hittar man i Falkenbergs första biograf som öppnades 1912. Här kan man se unika kameror och magnifika fotografier.

Värdshuset Hwitan har totalt 30 rum och 2 sviter. Välj mellan att övernatta i enkelrum, dubbelrum eller familjerum. Rummen är mycket mysiga och hemtrevligt inredda. Du finner faciliteter så som badrum med dusch, TV, sittgrupp och fri wi-fi.

I den trevliga restaurangen serveras varje dag en lunch med minst en kött, - fisk- och vegetarisk rätt. Under kvällstid kan man beställa något från restaurangens fina meny. Gäller måndag till fredag och hela lördag. Det centrala läget i Falkenberg gör att man har nära till andra restauranger och även barer och caféer. Alla gäster får fri tillgång till gymmet Fitness Express.

Tillgängliga rum på Värdshuset Hwitan

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Värdshuset Hwitans olika rumstyper

Lördag 26 Oktober t.o.m Söndag 27 Oktober - Pris inkluderar moms.

Tvåbäddsrum - för 1 person - Gratis avbokning
Detta rum har tv och sitthörna.
Enkelrum - Gratis avbokning
Detta rum har tv och skrivbord.
Trebäddsrum - Gratis avbokning
Detta rum har en sitthörna med bäddsoffa samt en tv.
Tvåbäddsrum - Gratis avbokning
Detta rum har tv och sitthörna.

Fler hotell i Falkenberg